Om oss

Drönarkort har sitt säte i Huskvarna, Småland. Vi har som vision att göra det enkelt, kul och lärorikt för dig att ta ditt drönarkort både som privatperson eller som företag. I vårt företag hittar du kompetenta drönarpiloter och företagare med kunskap och innovation kring drönare då vi även bygger våra egna testprototyper.

​Vår affärsidé går ut på att göra det enkelt att ta sitt drönarkort och samtidigt få en bra och uppdaterad utbildning i handhavande, skötsel och regelment kring flygning med drönare.

Följ med oss upp bland molnen och ta ditt drönarkort med oss…

Våra tre ledord

Enkelt 
Vi vill att du ska känna att det är enkelt att ta ditt drönarkort. Ibland kan teoridelen kännas svår därför har vi skapat pedagogiska hjälpmedel för att förenkla för dig. Vårt teorimaterial är helt grundat på transportstyrelsen utbildningsmaterial. Vi har sedan vidareutvecklad detta och försökt att göra detta material mer pedagogisk och roligt med hjälp av en app, bilder, text och ljud, allt för en lättare inlärningsprocess. 

Kul 
Det är och ska vara kul att flyga drönare. Vi önskar att du ska få hitta tryggheten i din drönarflygning som vi tror bidrar till en mer lustfylld upplevelse. Vi vill också vara med och skapa en så rolig och inspirerande upplevelse som möjligt för dig som tar ditt drönarkort med oss. 

Säkert
Att flyga drönare kräver mycket ansvar då du delar luftrum med övrig lufttrafik som du kan störa eller skada. Det finns även risk att skada djur eller andra människor med din luftfarkost. Därför är det av stor vikt att du som drönarpilot känner till vad som gäller och håller dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig den kunskapen och se till att du blir en säker och trygg drönarpilot som är medveten om de regler och lagar som finns. 

Våra anställda

Våra anställda instruktörer brinner för att ge dig en enkel och kul upplevelse när du tar ditt drönarkort hos oss.

Joel Alexandersson
Ledning
Utbildnings-koordinator

Jimmy Söderberg
Utbildningsinstruktör
​Tekniksupport

Julia Alexandersson
Social media manager
Marknadsföring

David Wallenberg
Utbildningsinstruktör
​Webbansvarig

Johan Arvidsson
Personalansvarig​
Företagsansvarig

Org Nr: 827001-1912

Varukorg

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du 

Rulla till toppen